LÅT OSS VISA
POTENTIALEN I DIN DATA

DATA SCIENCE PÅ RIKTIGT

Vi är experter på att ta fram modeller där fokus ligger på kundupplevelsen. Vi hjälper er att ta "Datadrivet" till nästa nivå av analys och prognostisering där datat förädlats för att ge er bästa möjliga beslutsunderlag.

VI ÄR BLAND ANNAT EXPERTER PÅ:

BUSINESS INTELLIGENCE

Våra konsulter har lång erfarenhet av att sätta sig in i kundernas affärsverksamhet och förstå deras processer, strukturer och KPIer. Expertis inom ETL-utveckling gör att vi inser vikten av strukur för att stödja underhåll, vidareutveckling, felsökning, omladdning i ett modernt Data Warehouse. Igenkänningen i interna uttryck och termer gör det då är lätt att analysera, beställa, kommunicera och ta fram rapporter. Då har vi det beslutsstöd som ledningen av ett modernt datadrivet företag behöver.

DATA MINING

Vi hjälper er skapa ordning från kaos. Våra experter har metoderna för att klassificera, gruppera och se nya mönster i ostrukturerad data, analysera dessa och ta fram nya rapporter och resultat som ger er nya insikter och kunskap som ni inte ens visst fanns i ert data.

ANALYS AV STRÖMMANDE DATA

Många verksamheter har stora mängder data som kommer in löpande, och där var det tidigare bara möjligt att göra analyser i efterhand. Entecon har kunskapen att skriva de effektiva och skalbara systemen som gör det möjligt att i stället analysera datat i realtid och ge feedback omgående, vilket ger stora fördelar på marknaden där det gäller att agera snabbt och effektivt.

KUNDUPPLEVELSE

Är det statistiken om datat eller själva kundupplevelsen som är det vikigaste? Att fokusera på Quality of Service och Quality of Experience är ett modernare sätt att förbättra kvaliteten, minska churn och öka kundnöjdheten - alla verksamheters verkliga mål.

 

VAD VÅRA KUNDER SÄGER:

Tele2

"Vi har jobbat med Entecon under många år och med hjälp av deras erfarenhet och kompetens driver vi en omställning till nästa generation av datadriven beslutsstöd. Med hjälp av realtidsprocessning av massiva datamängder tillsammans med ett hälsosamt nyttjande av moderna machine learning tekniker har Entecon hjälpt oss att ta fram KPI:er som kretsar kring slutkundens upplevelse. Entecon hjälper oss att utmana gränserna med nya synsätt och idéer från områden som tex. forecasting och klustering vilket bidrar till att vi går mot ett mer proaktivt arbete istället för klassisk reaktiv felavhjälpning."


Peter Eriksson

Manager System R&D

Tele2

Svenska Spel

"Att vi anlitat Entecon i viktiga projekt gång på gång hoppas jag förmedlar hur nöjda vi varit med driv, leverans och kompetens. Vi jobbar helt klart i teknikens framkant med BI på Svenska Spel. Det är verkligen en spännande miljö och vi är förstås noga med vilka vi tar in!"


Per Lundin

Domänarkitekt

Svenska Spel