LÄR SYSTEMEN ATT VARA
SMARTARE ÄN OSS

MACHINE LEARNING PÅ DJUPET

Vårt team av Machine Learning-experter kan verkligen Machine Learning på djupet. De har både den teoretiska bakgrunden och den praktiska erfarenheten att designa och produktionssätta en modell som passar just er problemställning. Eftersom Machine Learning är ett så nytt område så följer våra experter också med i de senaste forskningsrönen för att hela tiden hålla sig uppdaterade.  Därför kan ni känna er trygga med Entecon både nu och i framtiden!

VI ÄR BLAND ANNAT EXPERTER PÅ:

IMAGE ANALYSIS

Med vår breda kunskap inom både Videoteknologi och Machine Learning så är bildanalys en av våra stora styrkor. Vi har bred erfarenhet inom allt ifrån klassificering och sentiment-analys (hitta stämningen i bilden) till kvalitetsoptimering, och salience-detection (var i bilden ögats fokus kommer vara).

DEEP LEARNING

Våra experter har lång erfarenhet av att både designa egna modeller och att anpassa andras modeller och förtränade system för att lösa kundernas problem. Vår erfarenhet av databearbetning för att skapa bra förutsättningar är också en viktig del liksom vår erfarenhet av optimering så att systemen blir användbara i praktiken, även när datamängderna växer.

ANALYS AV STRÖMMANDE DATA

Har ni stora mängder strömmande data som ni behöver analysera? Kanske allt som skrivs på Twitter? Eller all trafik hos en internetleverantör? Att analysera all den datan och dra slutsatser ställer enorma krav både på modellering och parallellisering. Entecon har drivit flera sådana projekt med stor framgång och har vad som krävs för att göra systemen driftsäkra, skalbara och effektiva.

PROGNOSTISERING

När klassiska statistiska modeller inte räcker till för att skapa tillförlitliga prognoser kan våra experter använda moderna Machine Learning-tekniker för att skapa korrekta förutsägelser. Detta - i kombination med vår expertis inom analys av strömmande data - ger er sällsynt exakt data att fatta datadrivna beslut på.

CONTENT DISCOVERY

Driver du en e-handel eller kanske en video-tjänst? Vill du att dina kunder ska upptäcka mer innehåll? Entecons experter kan hjälpa er att bygga era rekommendationssystem för att få till den merförsäljning som krävs!