TA VIDEO INTE ETT
UTAN TIOTUSEN STEG FRAMÅT

VI KAN VIDEO

Entecon grundades från början med bas i våra experters långa erfarenhet och breda kunnande inom video. Våra anställda har jobbat inom videoteknologi i över 20 år och har kunskap inom alla områden som krävs för att bygga och integrera precis den tjänst eller produkt ni söker!

VI ÄR BLAND ANNAT EXPERTER PÅ:

TRANSCODING & STREAMING

Vi har ett stort kunnande om de senaste format och standarder som är på gång, de som används idag, men även de som är lite äldre. Våra experter förstår alltifrån lokaliseringen med undertexter och dubbar, via CMAF, DASH och HLS-formaten och hur man optimerar kvaliteten och minimerar latency, till CDN-lösningar och analysverktygen för er trafik. Vi kan bygga de automatiserade systemen som håller koll på ert material och som levererar det på det effektivaste och bäst sättet, varesig det är som en VOD-tjänst eller att göra en Live-tjänst av era produktioner - eller en blandning av båda.

CYBER SECURITY

Våra experter har lång erfarenhet av både DRM-lösningar och de krav som ställs av MPAA på produktionsanläggningen och systemen. Vi kan även assistera er med lösningar för vattenmärkning av filer och integration med realtidslösningar för att stoppa pirater.

KVALITET

Vi har metoderna för att på ett systematiskt sätt ta fram den bästa möjliga kvaliteten med era förutsättningar och för era behov. Vi kan sen mäta både QoS och QoE för att era kunder ska bli så nöjda som möjligt. Undersökningar visar att inget får användare att lämna en tjänst i lika stor grad som för dålig kvalitet på tjänsten.

PROOF-OF-CONCEPT

Våra ledande experter har gjort ett flertal intressanta Proof-of-Concepts både i egen regi och tillsammans med våra kunder. Peer-to-peer-distribution av Live-video, Lokal kvalitetsförbättring vid fokusområden i video med hjälp av Machine Learning, automatisk streaming (inklusive grafik, reklammarkörer och tidssynkronisering) av en live-kanal från VOD-assets i både DASH och HLS för att nämna några.

 

VAD VÅRA KUNDER SÄGER:

Castlabs

"We have been working with Entecon for several years, and they have always provided very knowledgeable developers that have helped us with our development efforts on the client side."


Michael Stattmann

Managing Director

CastLabs