BLI EN AV
ENTECONS
OLIKTÄNKARE

LEDIGA TJÄNSTER

Machine Learning Expert

Senior utvecklare, iOS

Senior Systemutvecklare

Utvecklare Fullstack

OM ENTECON

Entecon grundades för att samla unika krafter inom agil systemutveckling för videoinnehåll i ett visionärt bolag som kan driva omställningen till ett nytt videouniversum.

Där tekniska, kulturella och sociala barriärer har suddats ut. Där innehållsägare får betalt. Och alla får tillgång till snabba, smarta, resurssnåla system.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi på Entecon är övertygad att man jobbar bättre tillsammans i sitt team än var och en för sig. Därför prioriterar vi teamet och jobbar alltid på att stärka samarbetet inom och mellan projekt.

Vi är också övertygade att man jobbar bättre om man har utmanande och roliga uppgifter och därför prioriterar vi alltid vilka projekt man ska jobba på tillsammans med våra konsulter.

Teamkänslan, marknadsmässig ersättning, din individuella utvecklingsplan, din egen mentor och chansen till nya vänner för livet är bara några av anledningarna att jobba med oss.

UTVECKLARE FULLSTACK

Bli en del av vår växande skara visionära oliktänkare! Vi har ett långsiktigt fokus och prioriterar vår gemensamma kunskapsutveckling, till och med högre än tillväxt. På Entecon är varje person lika viktig för resultatet!

Entecon har ett genomgående starkt fokus på de olika tekniska aspekterna av systemutveckling. Våra kunder vänder sig till oss för att de behöver innovativa lösningar med stor teknisk höjd för att lösa deras specifika problem eller för att förverkliga deras nya idé. Vi bygger ofta tekniskt avancerade lösningar som både behöver en skalbar, stabil, driftsäker backend och en snygg och effektiv frontend.

OM ROLLEN

Som fullstackutvecklare på Entecon är du en driven och erfaren utvecklare med marknadsledande kunskap inom både frontend och backend. Vi räknar med att du tar stort ansvar i dina projekt och aktivt hjälper till att driva projekten framåt. Ofta har Entecon inte konsulter på plats hos kunden, utan vi tar istället ett helhetsansvar för produkten, med alltifrån systemarkitektur och projektledning till utveckling och QA.

Vi vet att du har jobbat med Javascript i flera år, och tror även att du har koll på flera programmeringsspråk. DevOps med fokus på Cloud, och en känsla för snygga, användarvänliga gränssnitt är också bra erfarenheter - då du kan vara med och ta ansvar för hela kedjan! Vi tror att du med din erfarenhet har vana både av backend-system som Node.js och frontend-ramverk som React.

KVALIFIKATIONER

Du har minst två års erfarenhet av fullstackutveckling.

Du har erfarenhet från React eller liknande ramverk för frontend och Node.js eller motsvarande för backend. Givetvis är kunskap inom fler språk och teknologier meriterande!

Erfarenhet av DevOps, gärna i Cloud-miljö är meriterande.

Erfarenhet av UX och UI är meriterande.

Du har erfarenhet av att jobba med (och kanske leda?) agila metoder som Scrum och Kanban.

Du har utmärkta kunskaper i både svenska och engelska.

Att ha erfarenhet av utveckling inom video, telco eller mediaindustrin är mycket meriterande.

Som person är du driven och inte rädd för nya utmaningar. Om du även är en team player som gärna delar med dig av din kunskap kommer vi att passa perfekt ihop!

I din roll som konsult är de viktigaste egenskaperna, utöver din tekniska förståelse; god samarbetsförmåga, flexibel, analytisk och kommunikativ.

Teamkänslan, marknadsmässig ersättning, din individuella utvecklingsplan, din egen mentor och chansen till nya vänner för livet är bara några av anledningarna att jobba med oss.

OM TJÄNSTEN

Anställning tillsvidare med start enligt överenskommelse. Vårt kontor ligger på Södermalm i Stockholm, men våra kunder finns runt hela världen och ofta har du möjlighet att få besöka dem på plats.

Skicka din ansökan till work@entecon.se

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

KONTAKTPERSON

Måns Kjäll, VD

Telefon: 070 222 21 26

E-post: work@entecon.se

ANSÖK HÄR