BLI EN AV
ENTECONS
OLIKTÄNKARE

LEDIGA TJÄNSTER

Machine Learning Expert

Senior utvecklare, iOS

Senior Systemutvecklare

Utvecklare Fullstack

OM ENTECON

Entecon grundades för att samla unika krafter inom agil systemutveckling för videoinnehåll i ett visionärt bolag som kan driva omställningen till ett nytt digitalt universum.

Där tekniska, kulturella och sociala barriärer har suddats ut. Där innehållsägare får betalt. Och alla får tillgång till snabba, smarta, resurssnåla system.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi på Entecon är övertygade att man jobbar bättre tillsammans i sitt team än var och en för sig. Därför prioriterar vi teamet och jobbar alltid på att stärka samarbetet inom och mellan projekt.

Vi är också övertygade att man jobbar bättre om man har utmanande och roliga uppgifter och därför prioriterar vi alltid vilka projekt man ska jobba på tillsammans med våra konsulter.

Teamkänslan, marknadsmässig ersättning, din individuella utvecklingsplan, din egen mentor och chansen till nya vänner för livet är bara några av anledningarna att jobba med oss.

MACHINE LEARNING EXPERT

Bli en del av vår växande skara visionära oliktänkare! Vi har ett långsiktigt fokus och prioriterar vår gemensamma kunskapsutveckling, till och med högre än tillväxt. På Entecon är varje person lika viktig för resultatet!

Entecon har ett genomgående starkt fokus på de olika tekniska aspekterna av de system vi bygger. Våra kunder vänder sig till oss för att de behöver innovativa lösningar med stor teknisk höjd för att lösa deras specifika problem eller för att förverkliga deras nya idé. Vi nöjer oss inte med att bädda in en standardlösning i ett snyggt paket, utan oftast tar vi fram nya modeller och utforskar nya idéer för att lösa utmaningarna för våra kunder.

OM ROLLEN

Som ML-expert på Entecon är du en driven och erfaren utvecklare med marknadsledande kunskap inom ditt område. Vi räknar med att du tar stort ansvar i dina projekt och aktivt hjälper till att driva projekten framåt. Ofta har Entecon inte konsulter på plats hos kunden, utan vi tar istället ett helhetsansvar för lösningarna och jobbar i team. Många projekt har lika mycket fokus på R&D som på att skriva produktionsfärdig kod.

Vi vet att du har en gedigen kunskap inom ML i botten och att du även jobbat en kortare eller längre tid för att lära dig hur bra system byggs och underhålls i praktiken. Du rör dig fritt mellan olika ML-ramverk och gillar problemlösning och att diskutera och modellera lösningar på de problem du ställs inför och du är också intresserad av att optimera modeller och algoritmer så de fungerar bättre och snabbare. Du känner dig trygg med alla delar av processen från modelleringen och träning av systemen och även att validera att dina resultat är tillförlitliga.

Våra kunder spänner över flera områden, men många är aktiva inom mediaindustrin. Machine Learning-delarna av projekten kan innehålla alltifrån Computer Vision och bildanalys till Natural Language Processing och rekommendationssystem.

KVALIFIKATIONER

Vi tror att du har en civilingenjörsutbildning/master i datalogi, gärna med fokus på Machine Learning eller liknande erfarenhet.

Du har minst ett par års erfarenhet av att jobba med Machine Learning.

Du har utmärkta kunskaper i engelska och gärna även svenska.

Du kan Python och har även erfarenhet av ramverk som Tensorflow, PyTorch, Pandas, NumPy och Scikit-learn.

Som person är du driven och inte rädd för nya utmaningar. Om du även är en team player som gärna delar med dig av din kunskap kommer vi att passa perfekt ihop!

I din roll som konsult är de viktigaste egenskaperna, utöver din tekniska förståelse; god samarbetsförmåga, flexibel, analytisk och kommunikativ.

Teamkänslan, marknadsmässig ersättning, din individuella utvecklingsplan, din egen mentor och chansen till nya vänner för livet är bara några av anledningarna att jobba med oss.

OM TJÄNSTEN

Anställning tillsvidare med start enligt överenskommelse. Vårt kontor ligger på Södermalm i Stockholm, men våra kunder finns runt hela världen och ofta har du möjlighet att få besöka dem på plats.

Skicka din ansökan till work@entecon.se

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontakt

E-post: work@entecon.se

ANSÖK HÄR