BLI EN AV
ENTECONS
OLIKTÄNKARE

LEDIGA TJÄNSTER

Machine Learning Expert

Senior utvecklare, iOS

Senior Systemutvecklare

Utvecklare Fullstack

OM ENTECON

Entecon grundades för att samla unika krafter inom agil systemutveckling för videoinnehåll i ett visionärt bolag som kan driva omställningen till ett nytt videouniversum.

Där tekniska, kulturella och sociala barriärer har suddats ut. Där innehållsägare får betalt. Och alla får tillgång till snabb, smart, resurssnål video.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi på Entecon är övertygade att man jobbar bättre tillsammans i sitt team än var och en för sig. Därför prioriterar vi teamet och jobbar alltid på att stärka samarbetet inom och mellan projekt.

Vi är också övertygade att man jobbar bättre om man har utmanande och roliga uppgifter och därför prioriterar vi alltid vilka projekt man ska jobba på tillsammans med våra konsulter.

Teamkänslan, marknadsmässig ersättning, din individuella utvecklingsplan, din egen mentor och chansen till nya vänner för livet är bara några av anledningarna att jobba med oss.

SENIOR UTVECKLARE iOS

Bli en del av vår växande skara visionära oliktänkare! Vi har ett långsiktigt fokus och prioriterar vår gemensamma kunskapsutveckling, till och med högre än tillväxt. På Entecon är varje person lika viktig för resultatet!

Entecon har ett genomgående starkt fokus på de olika tekniska aspekterna av video. Våra kunder vänder sig till oss för att de behöver innovativa lösningar med stor teknisk höjd för att lösa deras specifika problem eller för att förverkliga deras nya idé. Vi nöjer oss inte med att bädda in en standard-spelare i ett snyggt paket, utan ofta är det i stället någon annan som tar våra tekniska lösningar och paketerar det i en applikation.

OM ROLLEN

Som senior utvecklare på Entecon är du en driven och erfaren utvecklare med marknadsledande kunskap inom ditt område. Vi räknar med att du tar stort ansvar i dina projekt och aktivt hjälper till att driva projekten framåt. Ofta har Entecon inte konsulter på plats hos kunden, utan vi tar istället ett helhetsansvar för produkten, med alltifrån systemarkitektur och projektledning till utveckling och QA.

Vi vet att du har jobbat med iOS i många år, och att du har koll på alla delar av applikationsutvecklingen. Vi tror också att du har kunskap och intresse av tekniken under huven, ledigt rör dig mellan de olika språken som stöds av plattformen, och även utan hinder kan interagera med en back-end via olika typer av APIer.

Vet du eller vill du veta skillnaden mellan videoformat och codecar? Blir du irriterad när du märker att grannens TV ligger före din iPad och vad man kan göra åt det? Förstår du eller funderar du över vilka olika betydelser och roller http, tcp, ts, m3u8 och mpd har för HLS och DASH och vilken skillnad det är på dem? Har du funderat på hur man löser peer-to-peer-distribution för live-video? Blir du nyfiken av frågeställningarna eller kan svaren så kommer du passa perfekt hos oss!

KVALIFIKATIONER

Du har minst fem års erfarenhet av iOS-utveckling

Du har erfarenhet av både Objective-C och Swift och känner dig väldigt hemma i minst ett av språken.

Du har erfarenhet av att jobba med (och kanske leda?) agila metoder som Scrum och Kanban.

Du har utmärkta kunskaper i både svenska och engelska.

Att ha erfarenhet av C/C++ och/eller teknisk utveckling inom video är mycket meriterande.

Som person är du driven och inte rädd för nya utmaningar. Om du även är en team player som gärna delar med dig av din kunskap kommer vi att passa perfekt ihop!

I din roll som konsult är de viktigaste egenskaperna, utöver din tekniska förståelse; god samarbetsförmåga, flexibel, analytisk och kommunikativ.

Teamkänslan, marknadsmässig ersättning, din individuella utvecklingsplan, din egen mentor och chansen till nya vänner för livet är bara några av anledningarna att jobba med oss.

OM TJÄNSTEN

Anställning tillsvidare med start enligt överenskommelse. Vårt kontor ligger på Södermalm i Stockholm, men våra kunder finns runt hela världen och ofta har du möjlighet att få besöka dem på plats.

Skicka din ansökan till work@entecon.se

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontakt

E-post: work@entecon.se

ANSÖK HÄR